Tanácsadás

Pénzügyi és gazdasági szaktanácsadás

Sikeres vállalkozás működtetésének elengedhetetlen feltétele a megfelelő pénzügyi és gazdasági háttér biztosítása, mely magában foglalja a jövedelmezőség nyomon követését, gazdasági elemzések elkészítését, vagy akár egy vállalati terv összeállítását.

Tapasztalataink alapján tisztában vagyunk vele, hogy számos kis-és középvállalkozásnak megfelelő szakmai ismeretek hiányában nem áll módjában a fent említett háttér megteremtése. Veszprémi cégünk sok éves tapasztalata és elégedett ügyfélköre is azt mutatja, hogy sokoldalú, felkészült munkatársaink hiánypótló szerepet töltenek be ezen a területen. 

Adótanácsadás

Az adótörvények gyakori változásai megnehezítik a munkáltatók eligazodását az adózás területén. Cégünkben magas szakértelemmel és alapossággal dolgozunk azért, hogy ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb adózási módok közül választhassanak.

Partnereink részére az adózással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre teljes körű tájékoztatást adunk. Segítséget nyújtunk az adófizetési módok megfelelő kiválasztásában, az igénybe vehető kedvezmények és visszatérítési lehetőségek felderítésében. Befektetési tanácsokkal, szakvélemények elkészítésével és többek között hatóság előtti képviselettel is rendelkezésükre állunk.